Govornička škola

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu već četvrtu godinu zaredom organizira Govorničku školu, višestruko nagrađivani projekt od strane Sveučilišta u Zagrebu koji iz godine u godinu poprima sve veći razmjer te okuplja sve veći broj polaznika.

Govornička škola održat će se od 12. do 14. listopada 2018. u Crikvenici.

Cilj  je pripremiti studente za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.
Ishodi učenja odnose se na stjecanje osnovnih teorijskih i praktičnih znanja o komunikaciji, javnom nastupu i govorništvu. Polaznicima se pruža mogućnost kritičnog promatranja informacije te slijedno tome argumentirano izlaganje te primjena stečenog znanja. Također, dodatni naglasak je stavljen na prepoznavanje elemenata kvalitetne komunikacije, ali i zamki koje su sveprisutne.

Osim predavanja i radionica, u programu škole su organizirana i tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja studenata i razmjene iskustava.

 
Više informacija možete saznati na FaceBook eventu: https://bit.ly/GŠ2018Event , a prijave su moguće na sljedećem linku: https://bit.ly/Prijavnica_GŠ2018