Soft Skills Academy (SSA) radionica

Mladi, visokoobrazovani ljudi se danas sve češće susreću s problemom pronalaska posla nakon završenog fakulteta. Iako im obrazovni sustav na fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje, osim njega za zaposlenje i uspješnu karijeru potrebno je posjedovati određen skup vještina koje se ne mogu steći tijekom redovnog obrazovanja na fakultetu. Ako naučite kvalitetno raditi, surađivati s ljudima, učinkovitije planirati, organizirati i prezentirati projekte, stekli ste vještinu koja vam može biti korisna u svakoj situaciji i daje vam prednost u odnosu na druge.
 
Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s tvrtkama partnerima iz poslovnog svijeta, predstavlja vam drugu Soft Skills Academy (SSA) radionicu. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici, koja će biti održana u razdoblju od 09. do 11. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), sudjelovat će 60 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom na temelju motivacijskog pisma. Sudionici će biti podijeljeni u 3 grupe, od čega će u jednoj grupi biti isključivo studenti FER-a koji iako imaju odlično tehničko znanje koje usvoje na fakultetu, loše vladaju mekim vještinama.
 
Radionica se sastoji od niza interaktivnih treninga koje drže ovlašteni međunarodni EESTEC treneri s višegodišnjim iskustvom. Riječ je o treninzima “Mekih vještina” kao što su upravljanje projektima, prezentacijske i komunikacijske vještine, emocionalna inteligencija, govor tijela i rad u timu. Kroz nabrojane treninge, sudionici stječu vještine koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva i zato ne propustite priliku prijaviti se. Prijave su otvorene svim studentima Sveučilišta u Zagrebu do 02.12.2016. Po završetku SSA, svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju, kao i CV dodatak sa opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao.

Više informacija o samoj radionici dostupno je na sljedećim poveznicama: 
Facebook stranica: https://www.facebook.com/SSAZagreb/
Web stranica udruge: www.eestec-zg.hr