Radionica - "Strategije uspješne komunikacije"

Dragi studenti, 

Ureda za savjetovanje i razvoj karijera poziva vas na radionicu „Strategije uspješne komunikacije“. Voditelj radionice je Saša Borovnjak čiji kratki životopis možete pronaći na dnu ovog teksta. Termin održavanja je 27.2.2018. od 10-13 sati, a lokacija je dvorana 51. Na radionici mogu sudjelovati svi studenti Ekonomskog fakulteta - Zagreb koji se prijave putem on-line obrasca.

U nastavku se nalazi kratki opis radionice.

Veselimo se vašem dolasku!



O radionici: 
Svrha radionice je unaprjeđenje komunikacijskih vještina koje će studentima olakšati i unaprijediti interakciju u akademskom i poslovnom okruženju, ali isto tako i onom privatnom.
 
Studenti će imati priliku iskustveno proći kroz komunikacijske modele koje će im pomoći pri osvještavanje modela uspješne komunikacije u interakciji s drugima i kako pristupiti fleksibilnijem načinu komuniciranja kroz veću razinu svjesnosti. Da bi bolje razumjeli druge i imali uspješnu komunikaciju s drugima, potrebno nam je veće razumijevanje nas samih i otkrivanje našeg  potencijala u komunikaciji.
 
O predavaču:
Saša Borovnjak - suosnivač organizacije Life Potential koje djeluje na području osobnog razvoja i neformalne edukacije primjenjujući tehnike poput NLP-a i Coachinga za osobni i timski razvoj. Po struci je magistar inženjer grafičke tehnologije, certificirani je coach na hrvatskom programu edukacije za coaching profesiju “Biti Coach”, kao i certificirani NLP majstor (NLP Business practitioner) priznat od međunarodne udruge INHNLP (International Network of Humanistic Neurolinguistic Psychology) i ABNLP (American Board of NLP).
 
Trenutačno pohađa Gestalt edukaciju u centru IGW u Zagrebu. Edukaciju i predavanja provodi kroz visoku razinu svijesti. Provodi edukaciju osobnog razvoja za mlade profesionalce putem Europskih projekata. Također provodi neformalnu edukaciju na fakultetima baziranu na timskom radu, kreativnim strategijama za rješavanje problema te komunikacijskim vještinama. Sudjeluje u organizaciji predavanja / radionica sa stručnjacima iz područja osobnog razvoja s glavnim naglaskom na komunikacijske vještine u poslovnom i privatnom okruženju, timski rad, kreativni način razmišljanja, samospoznaja i motivacija i brojne druge.
 
Održavao je edukaciju na više visokoobrazovnih institucija. U organizaciji Life Potential djeluje kao izvoditelj radionica u sklopu samostalnog projekta LP Cafe te High Five Festivala. Također je provodio edukaciju u sljedećim organizacijama: Održiva Alternativa Zajednici, Hrvatska udruga za mirenje, Udruga slijepih Zagreb, Raza (Razvojna agencija Zagreb).