RADIONICA – Kako napisati životopis?

Ured za savjetovanje i razvoj karijera poziva vas na radionicu o pisanju životopisa. Radionica se održava svaki ponedjeljak u 10h u Uredu za savjetovanje i razvoj karijera (prođite do kraja Kefe, stepenicama dolje pa na lijevo).

Radionica pisanja životopisa namijenjena je svim studentima Ekonomskog fakulteta - Zagreb. Organizirana na tjednoj bazi, radionica nudi mogućnost da studenti u manjim grupama, ili čak individualno (ovisi o broju prijavljenih za pojedini tjedan), doznaju korisne informacije o pisanju životopisa.

Prilikom prijave na radionicu od polaznika se očekuje da prilože svoj životopis. Unutar radionice polaznici će zajedno s voditeljem radionice „proći“ kroz svoje životopise te zatim prokomentirati pojedina važna mjesta u životopisu te ih ukoliko je potrebno dodatno doraditi. 

Princip izvedbe radionice bit će baziran na što je moguće individualnijem pristupu svakom polazniku, dok će i sami polaznici biti pozvani međusobno komentirati svoje životopise.

Ovakav pristup omogućit će interakciju između voditelja i polaznika, pri čemu će pažnja biti usmjerena i na interakciju među polaznicima kako bi proces savladavanja „tehnika“ pisanja životopisa bio što lakši.

Prijava se obavlja putem on-line obrasca unutar kojega se nalaze i datumi održavanja radionice za koje se možete odlučiti.

 

Obrazac pronađite ovdje