Projekti Ekonomske klinike u ožujku

 Ekonomska klinika u ožujku organizira tri projekta na Ekonomskom fakultetu Zagreb.Ulaz je besplatan i pristup je omogućen svim studentima.
 15. ožujka s početkom u 10:00h održati Debata u sklopu obilježavanja Tjedna novca. Debatu su inicirali HANFA, Hrvatski ured za osiguranje i Croatia osiguranje, dok ju sudjelovanjem podržavaju Ekonomska klinika i Debatni klub. Cilj debate ukazati na društva za osiguranje i njihove proizvode kojima se mogu ostvariti štedni i ulagački ciljevi građana. Za više informacija posjetite www.ekonomska-klinika.hr .
16. ožujka održati će se predavanje  LEAP Intro: Are YOU connected LIKE a PRO? namijenjeno mladima koji žele saznati kako stvoriti i razvijati svoju mrežu poslovnih kontakata, kako upravljati vlastitim medijskim kanalima društvenih mreža te kako preuzeti karijeru u vlastite ruke. Predavanje će održati vrhunske stručnjakinje iz SAD-a: Nicole Vasquez, Terra Winston i Marina Christos. Prijaviti se možete na: https://goo.gl/forms/C84m8La20T .
18. ožujka održati će se Konferencija „DObroBIT društvenog poduzetništva“. Konferencijom se želi podići svijest o ulozi društvenog poduzetništva u razvoju gospodarstva i društva u cjelini putem predavanja i panel rasprava brojnih stručnjaka za društveno poduzetništvo. Više informacija možete saznati na FB-u klikom na bit.ly/konferencijaDObroBIT.