Predstavnici Raiffeisen Bank održali predavanje o bankarskom sektoru Srednje i Istočne Europe

 U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) 11. travnja 2017. na Ekonomskom fakultetu održano je predavanje na temu bankarskog sektora Srednje i Istočne Europe. Nakon pozdravne riječi izv. prof. dr. sc. Anite Pavković, prodekanice za poslovanje i administraciju te nositeljice kolegija Upravljanje bankama, održane su tri prezentacije predstavnika Raiffeisen BANK.
Prezentacije su održali Ivan Žinić, član uprave RBA, Zrinka Živković Matijević, direktorica Ekonomskih istraživanja RBA i Elena Romanova, viši stručnjak za bankarstvo u SIE regiji iz Raiffeisen Bank International. U prezentacijama su prikazani ključni aspekti poslovanja financijskog i bankarskog sektora u Republici Hrvatskoj te usporedba bankovnog sektora sa zemljama regije. Također su istaknute ključne karakteristike poslovanja banaka, gospodarski i ekonomski pokazatelji Republike Hrvatske posljednjih godina te procjene pokazatelja u budućnosti.
Predavanje je pobudilo veliki interes studenata kojima je pružen aktualan i detaljan prikaz poslovanja bankarskog sektora u Republici Hrvatskoj i regiji.


Galerija >>