Predavanje prof. dr. sc. Marc Epstein

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati uvaženi svjetski stručnjak
 
profesor Marc Epstein sa Sveučilišta Rice

na temu Managing Organizational Innovation
 
 u Dvorani Dv 7 u utorak, 4. travnja 2017. u 12.00h 

 
Cilj predavanja prof. Marca Epsteina je upoznati studente o upravljanju organizacijskim inovacijama, prezentirajući praktična i vlastita bogata iskustva vezana uz inovacije i procese koje pritom uspješna poduzeća primjenjuju. Naglasak izlaganja bit će na postizanju inovacijskih iskoraka putem svladavanja barijera i implementaciji novih inovativnih proizvoda i usluga.
 
O predavaču:
Prof. dr. sc. Marc Epstein među vodećim je svjetskim stručnjacima i predavačima iz područja inovacija, održivog razvoja i korporativnog upravljanja. Profesor Epstein je uz rad na Sveučilištu Rice, bio i profesor na Stanford Business School, Harvard Business School i INSEAD (European Institute of Business Administration) te je više od 25 godina konzultant i predavač brojnim korporacijama, neprofitnim organizacijama i vladama diljem svijeta. Autor je preko 20 knjiga i više od 200 radova.
 
Predavanje će biti na engleskom jeziku i otvoreno je za studente, profesore i zainteresiranu stručnu javnost.
 
Predavanje je koncipirano na način da će izlaganje profesora trajati 45 minuta, nakon čega će publika u sljedećih 45 minuta imati prilike postavljati pitanja.

Za više informacija o prof. Marc Epsteinu: https://www.linkedin.com/in/marcjepstein