Otvorene prijave za University Trading Tournament 2017

University Trading Tournament je natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima. Pokrenuto je 2015. godine od strane Financijskog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te je trenutno jedino takvo natjecanje u regiji.
Glavni cilj natjecanja je popularizacija trgovanja vrijednosnim papirima te širenje znanja o financijskim tržištima. Natjecatelji sudjelovanjem dobivaju mogućnost stjecanja dodatnih znanja o trgovanju na tržištu kapitala te primjene tih znanja u praksi.
Samo natjecanje odvija se na virtualnoj burzi putem platforme koja se u stvarnosti koristi među profesionalnim brokerima, a sudionici mu mogu pristupiti iz udobnosti vlastitog doma putem računala ili mobilne aplikacije.
Natjecanje počinje 10. travnja te traje do 5. svibnja. Prije samog natjecanja biti će održano 6 edukativnih predavanja koja će natjecateljima približiti svijet trgovanja vrijednosnim papirima. Svi zainteresirani imati će priliku naučiti osnove tehničke, fundamentalne i investicijske analize. Također, ove godine natjecateljima je na raspolagnju i UTT Vodič za trgovanje kako bi im se olakšalo samo trgovanje te kako bi se upoznali s platformom na kojoj se trguje.
Osim znanja i novih vještina, natjecatelji imaju priliku osvojiti i vrijedne nagrade. Za natjecatelje je osiguran fond nagrada veći od 20000 kn te kotizacije za seminare HUTE, certifikati za sudjelovanje, majice te brojne druge nagrade.
Prijave su otvorene do 10. Travnja 2017.
 
CHALLENGE YOURSELF!
www.finance.hr/tournament