Održana konferencija TAKE

Međunarodna znanstvena konferencija TAKE - Theory and Applications in the Knowledge Economy (Teorija i aplikacije u ekonomiji znanja održana) je  u periodu od 12. do 15. srpnja .2017. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Organizatori konferencije bili su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu zajedno s Universidade de Aveiro (Portugal).
 
Otvorenju konferencije prisustvovali su brojni sudionici iz cijelog svijeta, a goste su pozdravili prodekan za međunarodnu suradnju  Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Jurica Pavičić, te kao članovi programskog odbora s hrvatske strane izv. prof. dr. sc. Blaženka Knežević i portugalske strane prof. dr. sc. Eduardo Tome.

Konferencija je posvećena multidisciplinarnim istraživanjima u području ekonomije znanja. U radu konferencije sudjelovalo je  90 sudionika iz 20 država od Sjedinjenih američkih država i Meksika do Tajlanda i Južnoafričke Republike. Prezentiran je 61 rad i 5 postera, te je održano 5 gostujućih pozvanih predavanja te dvije radionice.

Gostujuća predavanja održali su sljedeći profesori: Manfred Bornemann (Austrija), Gary N. McLean (SAD), Costantin Bratianu (Rumunjska), Velimir Srića (Hrvatska) i Markus F. Peschl (Austrija).
 

Detaljnje informacije dostupne su na:
 
www.take-conference.com