IC Future Seminar 2014

 IC Future Seminar 2014. je međunarodni ljetni seminar u Dubrovniku u organizaciji studentske udruge eSTUDENT. 
Seminar se ove godine, devetu godinu za redom održava u Dubrovniku, u razdoblju od 6. do 13. srpnja. Tema  ovogodišnjeg seminara je „Intellectual Capital : Highway to Leadership“.
ICFS  okuplja 30 ambicioznih studenata iz cijelog svijeta i povezuje ih s vrhunskim domaćim i inozemnim predavačima. Kroz predavanja, radionice i razne druge izazove za sudionike stvorit će se kreativna atmosfera u kojoj će sudionici steći nova primjenjiva znanja, te stvarati nova rješenja i inovativne ideje za stvarne probleme na odabranim područjima kojima se seminar bavi.
Na ovogodišnjem izdanju seminara kao predavači sudjeluju stalni inozemni suradnici, prof.  Charles Savage i Ragnar Siil, dok će ove godine sa sudionicima po prvi puta raditi i nekoliko domaćih predavača - dr. sc. Andrijana Mušura, Fran Mikuličić i Alan Žepec.
Svim studentima koji se odluče prijaviti na seminar osiguran je smještaj s polupansionom u hotelu Adriatic u Dubrovniku, javni prijevoz u Dubrovniku tijekom čitavog trajanja seminara te sudjelovanje na nekoliko slobodnih aktivnosti.
Poduzeća koja pomažu u realizaciji ovogodišnjeg projekta su Horwath HTL, Henkel i Zagrebačka .
Za više informacija o samom seminaru i prijavama, posjetite web-stranicu www.estudent.hr/icfutureseminar .
Također, pratite i Facebook stranicu projekta www.facebook.com/icfutureseminar.