Humanitarno darivanje krvi

Ovog tjedna će naš fakultet posjetiti vrijedni djelatnici Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu. Odazvali su se pozivu studenata u sklopu projekta Humanitarnog darivanja krvi, pod mentorstvom prof. dr. sc. Mislava Ante Omazića.

Mnogima od nas će to biti prvo iskustvo darivanja krvi te bi nam bilo izuzetno drago da nam se pridružite i da na taj način zajedno podignemo svijest o važnosti održavanja ovakvih humanitarnih akcija.
Dođite hrabro u dvoranu 51 (centar za poslijediplomski studij) EFZG-a, u četvrtak 09.03.2017. u razdoblju 10:00. – 15:00. sati.

Ako se još uvijek dvoumite ili skupljate hrabrost, poticaj nam stiže od KK Cedevita koji sve dobrovoljce nagrađuje ulaznicom za 1. polufinalnu utakmicu regionalne ABA lige. Zasluženu ulaznicu možete preuzeti na blagajni KK Cedevita uz predočenje potvrde o darivanju krvi.

Na stranicama HZTM možete pronaći odgovore na sva pitanja vezana za doniranja krvi, https://hztm.hr/hr/content/1/naslovna/, a možete nam se i pridružiti na facebook stranici, https://www.facebook.com/darujmozivot/