Humanitarni projekt "Nepotrebno je nekome potrebno"

 Projekt humanitarne svrhe „Nepotrebno je nekome potrebno“ pokrenula je studentska udruga eSTUDENT. Na ovome projektu surađujemo s udrugom kojoj ćemo donirati prikupljene stvari  po završetku projekta.  Projekt započinje 6. ožujka te će trajati do 17. ožujka 2017. godine.
Cilj ovog projekta je sakupljati stvari koje ljudima više nisu potrebne te ih darovati onima kojima su potrebne. Ove godine projekt se fokusirao na prikupljanje potrepština za životinje. eSTUDENT je ostvario  suradnju s Noinom Arkom, udrugom za pse kojoj će prikupljene stvari biti poklonjene. Svaka donacija u obliku deka, igračaka, ogrlica i posuda za hranu za pse je dobrodošla. Također, poželjno bi bilo da donirane stvari budu spremne za uporabu, odnosno da su tehnički i higijenski ispravne.
Prikupljanje stvari odvijat će se na četiri lokacije, na Ekonomskom, Veterinarskom , Učiteljskom i Filozofskom fakultetu. Nadamo se da ćete u ovoj akciji sudjelovati u velikom broju i pomoći zajedno s nama Noinoj arci!
Svatko od nas posjeduje neku stvar koja mu više nije potrebna i koja sakuplja prašinu. eSTUDENT ti sada daje priliku da pronađeš one stvari koje tvojem ljubimcu više nisu potrebne i da učiniš dobro djelo donirajući neku stvarčicu koja će drugome biti od koristi i izmamiti mu osmijeh na lice.