EFZG MEĐUNARODNI SAJAM MOBILNOSTI Razmijeni se!, 18. siječnja 2018.



Dragi studenti,

Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u četvrtak 18. siječnja 2018. od 10:00 do 14:00 h organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018. Razmijeni se!

Prijavite se na ovoj poveznici i potvrdite svoj dolazak!
Pozivamo vas i da pratite event na Facebooku gdje ćemo objavljivati najnovije informacije!

Program događanja obuhvaća edukativna i interesantna predavanja te razgovore i predstavljanje preko 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak. Sve to organiziramo uz zanimljive goste, naše bivše studente Tomislava Perka i Luku Bulića.
Događanje će se odvijati na tri lokacije na EFZG-u:
  1. U Kongresnoj dvorani  od 10:00 - 11:30 h gdje će Ured za međunarodnu suradnju predstaviti  ERASMUS+ i druge vrste stipendija, a Tomislav Perko naš bivši student i poznati globetrotter će nam približiti putovanja iz različitih perspektiva.
  2.  U Kefi od 12:00 -13:30h održat ćemo ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, našem bivšim studentom koji će porazgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama. Naravno, sve to na informativan i zabavan način… :)!
  3. U predvorju Kongresne dvorane i u Chillin' zoni od 10:00 -14:00h odvijat će se EFZG International Mobility Fair: bit će postavljeni štandovi po zemljama s promotivnim materijalima partnerskih institucija i EFZG studentima prezenterima, gdje ćete moći upoznati kolege koji su bili u tim zemljama na razmjeni kao i strane studente koji su ovdje na mobilnosti i saznati iz prve ruke bitne informacije. Sudjelovat će i Sveučilište u Zagrebu sa svojim bilateralnim stipendijama!
Cijelo događanje bit će u vedrom i opuštenom tonu!

Stoga, budite i vi dio ove atmosfere, odaberite svoju destinaciju… :)

Veselimo se unaprijed druženju s vama!

Ured za međunarodnu suradnju