Dan Studentskih Udruga EFZG-a

Ured za savjetovanje i razvoj karijera poziva vas na Dan Studentskih Udruga EFZG-a koji će se održati u utorak 16.10.2018. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Cilj ovog jednodnevnog događanja je informirati studente o prilikama koje pružaju studentske udruge na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

 

Od 10.00-16.00 u Erste Chill Zoni fakulteta očekuje vas Sajam Udruga gdje možete saznati sve o aktivnostima udruga i kako se učlaniti, a predstavit će se AIESEC, Debatni klub, Ekonomska klinika, eSTUDENT, Financijski klub, Hrvatska studentska asocijacija i Tourism LAB.

 

U 14.00 nam se pridružite u dvorani 7 na kratkom panelu na temu ‘’Zašto je dobro biti dio studentske udruge?’’.  Očekuju nas panelisti iz studentskog, akademskog i poslovnog svijeta, a dodatno će objasniti kako je njihovo članstvo u studentskim udrugama doprinijelo njihovoj profesionalnoj karijeri.
 

Pridružit će nam se Ante Primorac, prošlogodišnji predsjednik udruge Financijski Klub, doc. dr. sc. Vanja Krajinović i doc. dr. sc. Danijela Ferjanić-Hodak, docentice na Katedri za turizam, doc. dr. sc. Irena Palić, docentica na Katedri za statistiku te Ivo Novak, direktor usluga digitalnog marketinga u agenciji Degordian.

 

Nakon panela slijedi kratko predstavljanje udruga koje će vam olakšati izbor i dati vam pregled mogućnosti koje vam se pružaju.

 

Iskoristite priliku, dođite 16.10. i započnite svoju karijeru već u studentskim danima!

 

Sve informacije možete pratiti na Facebook stranici Ureda za savjetovanje i razvoj karijera.