Consulting Academy seminar

McKinsey & Company i Ekonomski fakultet pozivaju zainteresirane studente na Consulting Academy!

Consulting Academy seminar studentima nudi uvid u konzultantsku praksu jedne od najboljih konzultantskih kuća. Fokus programa je na analizama u kontekstu provedbe poslovnih kombinacija, odnosno, najčešćeg njihovog pojavnog oblika - spajanja i stjecanja. Predavači su iskusni konzultanti s višegodišnjim iskustvom koji će podijeliti svoja znanja i praktična iskustva.

Kome je seminar namijenjen?
Prijaviti se mogu svi studenti koji su zainteresirani za stjecanje dodatnih znanja iz područja poslovne i financijske analize i koji žele iz prve ruke saznati kako je biti dio konzultantskog tima te kako primijeniti znanja stečena tijekom studija za potrebe analize u praksi.

Program je namijenjen studentima studentima 4. i 5. godine sveučilišnog studija Ekonomskog fakulteta, ali i studentima nižih godina te studentima ostalih Sveučilišta u Zagrebu.

Najbolji polaznici će biti pozvani u selekcijski postupak za zapošljavanje u Mckinsey & Company uz pripremu i podršku kroz sve korake.

Kako se prijaviti?
Prijave se primaju do 28.4.2019. putem https://fa-seminar.net.efzg.hr/prijava

Broj polaznika je ograničen. Uz prijavu putem linka potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku. Potvrdu sudjelovanja odabrani polaznici će dobiti e-mailom 3.5.2019.
Pohađanje seminara je besplatno te uključuje ručak s predavačima.

Seminar će se održati 10. svibnja 2019. od 9-13 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Za sva dodatna pitanja javite se na: consulting-academy@net.efzg.hr