Bez veze nije bezveze (eSTUDENT)

eSTUDENT i ove godine obilježio Međunarodni dan borbe protiv korupcije

9.12. je međunarodni dan borbe protiv korupcije, a “Bez veze nije bezveze” je prošle godine taj dan obilježio s 3000 vezica i motivirajućim porukama u zagrebačkim tramvajima i vlakovima. I ove su godine pripremili nešto na sljedećim lokacijama: Studentski centar (linija 1), Studentski dom Stjepan Radić (linija 1), Importanne centar i Ekonomski fakultet.


 

Jesu li ti se kad pregurali u redu? Mali od susjeda je dobio posao za koji si ti bio više kvalificiran? Na faksu postoji „cjenik“ ispita? Frustrira te takvo stanje?

Sigurno ti pojmovi „plava koverta“ i „preko veze“ zvuče poznato. Više nego što bi stvarno želio.


Grupa studenata odlučila je poduzeti nešto i pretvoriti negativu u pozitivu.

Kako? Onako kako najbolje znaju – motiviranjem svojih kolega i pokazivanjem kako je uspjeh neizbježan ako se uloži vlastiti trud, rad i volja. BVNB je projekt koji stavlja naglasak na istinske vrijednosti u životu, budućnost pojedinca u vlastite ruke i pretvara „preko veze“ u „bez veze“.


Budućnost je svijetla i optimistična, zašto ne bismo svi zajedno krenuli u tom smjeru? Da bi saznali što BVNB priprema za ovogodišnji međunarodni dan borbe, dođite na jednu od navedenih lokacija i pokažite da bez veze nije bezveze.

Za više informacija posjetite:https://estudent.hr/bez-veze-nije-bezveze i  https://www.facebook.com/BezVezeNijeBezveze?fref=ts.