Besplatna trening radionica „Powerlearning Ekonomija“

Zbog velikog interesa i vrlo pozitivnih iskustava sa prve besplatne trening radionice „Powerlearning Ekonomija“ organiziramo dodatnu radionicu za sve zainteresirane u četvrtak  21.svibnja 2015., dvorana 34, od 10:00 do 14:00 sati.
IDEA Edukacije u suradnji sa Savjetovalištem za studente Filozofskog fakulteta i Ekonomskim fakultetom u Zagrebu poziva Vas na besplatnu trening radionicu Powerlearning Ekonomija, program efikasnog učenja posebno izrađen za studente ekonomije.

Radi se o treningu potpuno novih intelektualnih vještina i tehnika koje Vam omogućuju znatno efikasnije, lakše, ali i kvalitetnije tzv. „Brain-friendly“ učenje, tj. učenje prilagođeno Vašem mozgu, a koje također omogućuje brže i trajnije memoriranje ključnih podataka, pojmova, definicija i podjela, ali i znatno kvalitetnije razumijevanje zahtjevnog gradiva.

Trening radionica je vrlo praktična, tj. sve tehnike na radionici biti će demonstrirane i trenirane na Vašem konkretnom ispitnom gradivu tako da možete odmah vidjeti kako ih možete lako samostalno primijeniti u praksi.

Glavni fokus treninga uspješno je učenje stručno-konceptualnih predmeta kao što su Osnove ekonomije, Mikroekonomija, Makroekonomija i dr.

Voditelj programa i autor edukacije je Adrian Josip Drempetić, profesor psihologije, vodeći hrvatski stručnjak u području razvoja intelektualnih potencijala, te akademskih vještina koji podučava tehnike i strategije učenja i pamćenja preko 14 godina.

Ne propustite priliku poslušati ga! Pozivamo Vas da u petak 08.svibnja.2015. dođete na besplatnu trening radionicu.
Broj mjesta je ograničen, rezervacije su obvezne! 

Mjesto možete rezervirati online na www.powerlearningekonomija.com