2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionica

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s EurOMOM (Europskim udruženjem za upravljanje opskrbnim lancem) i Emerald Publishing group organizira 2nd EurOMA DANUBE Journal Publishing radionicu pod nazivom „GETTING IT PUBLISHED IN OM/SCM“, koja će se održati 13. i 14. rujna 2018. u dvorani 7  na Ekonomskom fakultetu.

Radionica će okupiti znanstvenike iz područja transporta, upravljanja opskrbnim lancem, poslovne logistike i operacijskog menadžmenta iz CEE regije i šire. Svrha ove dvodnevne radionice je unaprjeđenje rada znanstvenika putem suradnje sa gostujućim istaknutim svjetskim znanstvenicima u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem, koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa pomoći istraživačima unaprijediti postojeći dizajn istraživanja, primijeniti teorije menadžmenta u istraživanju, razraditi i pripremiti strategiju objave znanstvenih članaka u vrhunskim međunarodnim časopisima, kao i objasniti recenzentski proces i odgovor na sugestije i komentare recenzenata. 

Uz znanstvenike iz Hrvatske, na radionici će sudjelovati i znanstvenici iz Srbije, Danske, Njemačke, Mađarske, Velike Britanije, Austrije, Slovenije, Finske, Italije, Francuske, Poljske, Grčke, Španjolske.

Više informacija i program radionice dostupni su na linku:  https://euromadanube.net.efzg.hr/