izv. prof. dr. sc. Fran Galetić

Povratak na katedru
izv. prof. dr. sc. Fran Galetić
Ime i prezime
Fran Galetić
Kabinet
B511
Telefon
Društvene mreže
Konzultacije
  • Konzultacije se održavaju online i uživo po dogovoru.
  • PON 9-11 uz prethodnu najavu putem emaila
Biografija

 


Za upis kolegija Mikroökonomie potrebno je popuniti molbu u kojoj se traži promjena kolegija iz Mikroekonomije i Mikroökonomie. Potrebno je znanje njemačkog jezika na minimalnoj razini B1 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike. Ispunjenu molbu potrebno je ponijeti na prvo predavanje gdje će molbe biti potpisane i odobrene, nakon čega ih ostavljate u referadi. Ako niste sigurni želite li upisati kolegij Mikroökonomie, možete doći na prvo predavanje poslušati, pa nakon toga odlučiti. Mole se studenti koji planiraju upisati kolegij Mikroökonomie da se predbilježe ovdje, pri čemu su predbilježbe informativnog karaktera i ne obvezuju vas na upis: https://forms.gle/EsCLiGkPFydffsSx6



Za upis kolegija Principios de economía potrebno je javiti se na konzultacije s ispunjenom molbom. Potrebno je znanje španjolskog jezika na minimalnoj razini B1 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike.




El curso Principios de economía se realiza en una combinación de estudios universitarios y en línea. Todos los estudiantes que se han inscrito (o planean inscribirse) en este curso deben asistir a conferencias durante la primera semana (solo online) debido al acuerdo sobre los elementos clave relacionados con el curso.

Kolegij Principios de economía izvodi se kombinirano u dvorani i online. Mole se svi studenti koji su upisali (ili planiraju upisati) taj kolegij da svakako prvi tjedan prisustvuju predavanjima (samo online) zbog dogovora oko ključnih elemenata vezanih za izvođenje kolegija.

Los estudiantes de Principios de economía deben registrarse para el curso en el Google Classroom con el código *******.




Konzultacije se do daljnjeg odvijaju putem e-maila.

Sprechstunden werden bis auf weiteres per E-Mail durchgeführt.

Las consultas se realizan por correo electrónico hasta nuevo aviso.

Office hours are held by e-mail until further notice.





Za pisanje seminarskog rada potrebno je doći na konzultacije s prijedlogom nekoliko tema.

Za pisanje diplomskog ili završnog rada potrebno je doći na konzultacije s prijedlogom teme i strukture rada.