Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
Obavijesti o burzi izbornih kolegija 2018/19.

Obavijesti o burzi izbornih kolegija 2018/19.


OBAVIJEST
o načinu izbora i upisa izbornih kolegija za ak. god. 2018./2019. za studente koji do sada nisu ponavljali niti jednu godinu studija
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


REZULTATI BURZE 2018>>>


Studenti koji u ak. god. 2018./2019. upisuju 3. ili 4. godinu Integriranog sveučilišnog studija i do sada nisu ponavljali niti jednu godinu (rang lista studenata dostupna na sljedećem linku>>>)  izborne kolegije biraju putem APLIKACIJE za odabir izbornih kolegija kako slijedi:
  • U APLIKACIJI (dostupna na sljedećem linku>>>)  studenti odabiru izborne kolegije koje žele upisati (vodeći računa o SATNICI i PREDUVJETIMA za upis pojedinog kolegija, a koji ovise o godini koju upisuju).

SATNICA Izbornih kolegija_ZIMSKI SEMESTAR 2018./2019. >>> 
SATNICA Izbornih kolegija_LJETNI SEMESTAR 2018./2019. >>>

PREDUVJETI za upis pojedinih kolegija>>>

*Napomena: Nastava iz obveznih kolegija na 3. i 4. godini održavat će se od ponedjeljka do srijede, tako da studenti prilikom odabira izbornih kolegija trebaju izbjeći samo preklapanja nastave iz izbornih kolegija.


Korištenje aplikacije za odabir izbornih kolegija bit će omogućeno od 05.09.2018. u 12:00 sati do 07.09.2018. u 12:00 sati i za to vrijeme možete se neograničen broj puta prijavljivati, mijenjati odabire kolegija te postavljene prioritete.

KOŠARICA IZBORNIH KOLEGIJA>>>

U aplikaciji student mora odabrati 5 različitih kolegija za zimski semestar i 5 kolegija za ljetni semestar uz pripadajući prioritet. a bit će raspoređen na kolegije prema potrebnom broju ECTS –a i iskazanom prioritetu, a za koje ostvari pravo upisa.
Za vrijeme dok je aplikacija omogućena, generirat će se privremene rang liste po kolegijima te će se za odabrane kolegije prikazivati Vaša pozicija na kolegiju, ako ste unutar kvote.
Nakon odabira željenog skupa predmeta i pripadajućih prioriteta OBVEZNO pohranite promjene pritiskom na gumb Spremanje odabira.

Molimo da zbog privatnosti vaših podataka, nakon što ste napravili sve promjene koje ste željeli ili ste samo pogledali trenutne rangove, iz aplikacije izađete pritiskom na gumb Odjava.

Ukoliko se u aplikaciji pojavi nepredviđena pogreška pokušajte se odjaviti te potom ponovo prijaviti i izvesti željene akcije.

Za očekivati je da će se rang odabira za pojedini kolegij često mijenjati zbog odabira ostalih studenata. Tek po zatvaranju rada aplikacije bit će napravljene konačne rang liste i njeni rezultati bit će objavljeni na web stranicama fakulteta. 

REZULTATI BURZE_Odabiri prema generiranoj šifri studenta >>>


VAŽNO! Studenti koji upisuju 3. godinu Integriranog studija u 5., odnosno 6.  semestru odabiru kolegije za minimalno 6 ECTS bodova po semestru,  dok studenti koji upisuju 4. godinu Integriranog studija u 7., odnosno 8. semestru odabiru kolegije koji u sumi imaju minimalno po 12 ECTS bodova po semestru. Student je također prije zaključivanja i slanja konačnog odabira obvezan uskladiti sve nastavne obveze te otkloniti mogućnost preklapanja satnice, vodeći računa o vremenu održavanja pojedinih izbornih kolegija (satnica dostupna na web-u Fakulteta), kao i zadovoljava li eventualno postavljene uvjete za upis nekog od kolegija (v. tablicu Preduvjeta za polaganje ispita pojedinih kolegija za ak. god. 2018./2019.).
**Studenti su rangirani prema prosjeku ocjena koji je izračunat temeljem položenih ispita i upisanih seminarskih radova (do zaključno 24.08.2018.) Kod studenata s istim prosjekom ocjena, prednost imaju oni studenti s većim brojem ostvarenih ECTS bodova u prošloj i ovoj akademskoj godini. 
! Studenti koji ne ostvare uvjete upisa u višu godinu GUBE pravo upisa izbornih kolegija koje su odabrali putem Burze!  
 
UPISI u 3. i 4. godinu za studente koji su odabir izbornih kolegija izvršili putem aplikacije ! ! !
Svi studenti koji će u postupku predizbora ostvariti pravo upisa željenih izbornih kolegija, upis treće, odnosno četvrte godine studija izvršit će isključivo kod referenta u Studentskoj referadi (prema rasporedu koji će naknadno objaviti Studentska referada). SVI OSTALI studenti izborne kolegije biraju prilikom upisa više godine prema broju slobodnih mjesta unutar postavljenih kvota. Upisi u više godine studija provodit će se putem studomata kroz ISVU sustav, a točan raspored i termine upisa za pojedine grupe studenata objavit će Studentska referada na web stranici Fakulteta.