Ekonomski fakultet - Zagreb
Pripravnik u Operativnim rizicima (PBZ)

Pripravnik u Operativnim rizicima (PBZ)

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo analitične i proaktivne osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri na radnom mjestu:

Pripravnik (m/ž) u Operativnim rizicima
(mjesto rada Zagreb)
Radno mjesto pripravnika u operativnim rizicima obuhvaća operativno sudjelovanje u procesu upravljanja operativnim rizicima. Konkretni radni zadaci uključuju mjerenje, praćenje i izvještavanje o izloženosti operativnim rizicima te razvoj i održavanje internih metodologija upravljanja operativnim rizicima.
Uz sklonost timskom radu te zadržavanje radne učinkovitosti u dinamičnom okruženju, uvjeti koje svi kandidati moraju zadovoljavati su sljedeći:
  • VSS/Mag (završen studij ili apsolventi pri kraju studija, smjerovi Financije i Računovodstvo i revizija )
  • poznavanje osnovnih proizvoda banke te procesa i sustava upravljanja operativnim rizicima je prednost
  • odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • napredne vještine korištenja MS Office alata
  • iskustvo rada u alatima SAS i VBA je prednost.
 
Uz istaknutu motiviranost te spremnost na kontinuirano usvajanje novih vještina i znanja, dodatne kompetencije koje idealni kandidat posjeduje su:
  • analitičke sposobnosti
  • samostalnost u radu i predanost poslu
  • inicijativu za unaprjeđenjem poslovnih aktivnosti
  • visoku razinu pisane komunikacije te jasnoću i sažetost u izražavanju
  • sigurnost i proaktivnost u nastupu.
 
Što nudimo?
Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Pozicija unutar Upravljanja rizicima PBZ-a omogućava rad u međunarodnoj okolini, stjecanje visoko specijaliziranog stručnog iskustva kao i najnaprednijih znanja i vještina. Uz kontinuirani profesionalni razvoj, zaposlenicima su dostupni i tečajevi stranih jezika, interna korporativna akademija kao i brojni interni razvojni moduli. O mogućnostima razvoja i karijeri u PBZ grupi više možete pročitati i na našim korporativnim stranicama (https://www.pbz.hr/hr/posao-karijera-0).
 
Kako se prijaviti?
Ukoliko se prepoznajete u opisu traženih kandidata pozivamo Vas da se prijavite putem e-maila na adresu posao@pbz.hr uz predmet 'Pripravnik (m/ž) u Operativnim rizicima'. Svojoj prijavi obavezno priložite životopis i ispunjeni 'PBZ Prijavni upitnik' koji možete preuzeti na korporativnim stranicama Banke (www.pbz.hr). Prijave se zaprimaju do 19. lipnja 2017.g.