Proglašeni pobjednici University Trading Tournamenta 2017

 U organizaciji studentske udruge Financijski klub 10. svibnja 2017. na Ekonomskom fakultetu održana je svečana završnica trećeg sveučilišnog natjecanja u trgovanju vrijednosnim papirima -  University Trading Tournament.
Svečanu završnicu otvorili su dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Lajoš Žager, članica predsjedništva Financijskog kluba Petra Vidović,  voditeljica projekta Tanja Ožić – Bašić te Saša Ivanović u ime generalnog partnera Admiral Marketsa.
Među više od 600 natjecatelja, titulu najuspješnijeg tradera ponio je Tomislav Kušić, dok su drugoplasirani i trećeplasirani bili Donat Šušak te Dario Kralj. Najbolji trojac dobio je trofej i certifikate, ali i vrijedne novčane nagrade.
Samo natjecanje je dosada prikupilo preko 2000 natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva. Koncept natjecanja je vrlo jednostavan – svaki natjecatelj ima na raspolaganju 10.000 virtualnih dolara, a pobjednik je onaj koji ostvari najviši prinos. Natjecanje se odvijalo kroz 4 tjedna, a natjecatelji su prije samog natjecanju dobili svu potrebnu edukaciju kroz seriju edukacijskih predavanja na kojem su mogli naučiti o financijskim tržištima, tehničkoj analizi i trgovanju. 

Galerija slika >>