Mirko CRO COP Filipović na Ekonomskom fakultetu

 Jedan od najvećih boraca svih vremena Mirko CRO COP Filipović gostovanjem na Ekonomskom fakultetu 16. ožujka 2017. otvorio je novu sezonu projekta Uhvati me za riječ.
 Jedan od najvećih boraca svih vremena Mirko CRO COP Filipović gostovanjem na Ekonomskom fakultetu 16. ožujka 2017. otvorio je novu sezonu projekta Uhvati me za riječ.

Mirko je sa studentima podijelio priče iz svog djetinjstava, studentskih dana, ali i razne anegdote iz sportske karijere. Iako je jedan od najvećih sportaša svih vremena, jedna od najvećih Mirkovih vrlina je upravo njegova skromnost. Pred prepunom Kongresnom dvoranom Mirko je pričao o svojem životnom idolu, skromnim i trnoviti počecima čime je zasigurno i motivirao mnoge studente. U opuštenom izdanju ispričao je i vic, zanimljive anegdote, recitirao pjesmu za što ga je publika nagradila aplauzima. Na kraju predavanja Mirko je podijelio autograme i strpljivo se slikao sa studentima.

Predavanje su organizirali Hrvatska udruga alumnija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Debatni klub i  Studentski zbor Ekonomskog fakulteta.

Galerija slika >>