Posjet polaznika executive MBA programa s Aurburn university, Alabama, USA

 U četvrtak, 16.03.2017. godine Ekonomski fakultet Zagreb u sklopu svog studijskog boravka u Hrvatskoj posjetit će skupina studenata, najboljih polaznika executive MBA programa s Aurburn university, Alabama, USA, a u pratnji prof. Robert Glenn Richey s istoimenog sveučilišta.
Tijekom studijskog boravka u Hrvatskoj, studenti će imati priliku kroz susrete s brojnim predstavnicima različitih organizacija u Hrvatskoj, upoznati  se s poviješću, kulturom i poslovnim običajima Hrvatske.  Studenti, polaznici executive MBA programa, dolaze iz 12 različitih zemalja te imaju preko 14 godina profesionalnog iskustva i rada u različitim industrijama uključujući proizvodnju, financijske usluge, zdravstvo, energetiku te vojsku.
Povodom njihova posjeta Ekonomskom fakultetu organizira se predavanje na kojem će se studentima predstaviti mogućnosti poslovne suradnje između Hrvatske i SAD-a, pri čemu će se američkim studentima predstaviti nekoliko hrvatskih gospodarstvenika, i to:
·              Paul Suchar – KPMG
·              Ivo Spigel - Perpetuum mobile
·              Petra Korica - Microsoft Croatia
·              Nikola Kapraljevic, Infinum
·              Darko Huljenić, Ericsson
Predavanje će se održati u četvrtak, 16.03.2017. godine s početkom u 16 sati, u dvorani 3. Pozivano sve zainteresirane studente da se pridruže.
EMBA Program na Auburn University pokrenut je u jesen 1998. Godine. Od tada,  preko 700 direktora koji dolaze iz različitih dijelova SAD-a završilo je program. Ovaj obrazovni program s AACSB akreditacijom, priprema poslovne vođe današnjice razvijanjem tehničkih, analitičkih i kreativnih vještina potrebnih za uspjeh u 21. stoljeću. Program kreće svake godine u jesen i traje 21 mjesec. Smještaj na kampusu, međunarodni studij te inovativne tehnologije učenja na daljinu studentima nude mogućnost interakcije s nastavnicima i kolegama na studiju, ali i fleksibilnost učenja na daljinu bez prekida poslovne karijere. 
Detaljnije informacije o Auburn University mogu se pronaći na idućem linku - https://www.auburn.edu/