5. studentsko natjecanje u prezentacijama na engleskom jeziku Organize Your Talk

U organizaciji Katedre za poslovne strane jezike Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu će se u subotu 18.3.2017. održati peto po redu natjecanje u prezentacijama na engleskom jeziku za studente prve godine sveučilišnog studija Poslovne ekonomije i Ekonomije pod nazivom Organize Your Talk.
Na natjecanju sudjeluje deset studentskih timova kojima je zadatak na engleskom jeziku prezentirati neku temu iz područja ekonomije. Žiri sastavljen od predstavnika hrvatskih i međunarodnih renomiranih tvrtki, profesora s našeg fakulteta te nastavnika poslovnih stranih jezika s drugih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odabrat će tri najbolja tima i uručiti im prigodne nagrade. I publika će birati svoga favorita.

Ove godine natjecanje su podržali Jamnica, PwC, EFZG, EY, Kraš, Henkel, Atlantic Grupa i Hrvatska udruga alumnija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a cijeli događaj organiziran je u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, kroz Europski dokumentacijski centar Knjižnično-dokumentacijskog centra Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Natjecanje će se održati na Ekonomskom fakultetu, Kennedyjev trg 6, dvorana 3, u subotu 18.3.2017. s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje je do 14.00 sati. Pozivamo Vas da nam se pridružite!