Proglašeni pobjednici dvanaestog Case Study Competitiona

 Na svečanoj završnici Case Study Competitiona, proglašeni su najbolji i najinovativniji studentni čija su kreativna rješenja oduševila žiri sastavljen od predstavnika poduzeća za svaki pojedini slučaj. Nagrade su odnijeli studenti, koji su po mišljenju žirija, iznijeli najbolje i najzanimljivije ideje za rješavanje stvarnog poslovnog problema iz prakse.
Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike.
 
Pobjednici ovogodišnjeg CSC-a, nagrađeni su novčanim iznosom, a neki i praksom kod poduzeća, partnera natjecanja. Svako je poduzeće proglasilo najbolja tri tima, koja su za svoje ideje nagrađena sa 10 tisuća kuna za prvo mjesto, 5 tisuća kuna za drugo mjesto te za 3 mjesto sa 3 tisuće kuna.
 
Ovogodišnje poslovne slučajeve zadali su : Adacta (Istraživanje i razvoj nove usluge bazirane na xRM konceptu), Hotel Zlatni jelen (Arhitektonsko - prostorna rješenja hotelskog kompleksa), Hrvatski Telekom (Internet of Things u turizmu RH), INA - Industrija nafte (Proces pribavljanja i selekcije pripravnika srednje stručne spreme tehničkog usmjerenja), Novartis (Društvena odgovornost farmaceutske industrije), PLIVA Hrvatska (e-kampanja za Plivinu paletu kontraceptiva), Privredna banka Zagreb (Razvoj odnosa sa studentskim segmentom s naglaskom na Customer Experience), Societe Generale - Splitska banka (Razvoj loyalty programa kartice za mlade Splitske banke), Tisak (Tisak code), Zagrebačka banka (Financiranje projekta vjetroelektrane) i Zagrebačka pivovara ( Žuja na INmusic festivalu)
„Prijavio sam se zato jer sam u ZABINOM poslovnom slučaju vidio izazov pošto ima financijski model i htjeli smo vidjeti i okušati se kakvi smo među drugim studentima, kakvi smo među konkurencijom, da vidimo gdje stojimo. Samo rješavanje poslovnog slučaja nas je potaknulo da dosta toga naučimo na području financija, excela i sl. i da sve to skupa objedinimo u jedan rezultat koji je po našemu mišljenu ispao jako dobar, a i mentori su nas nagradili za to.“ - komentirao je Denis Pavičić, pobjednik  ZABA casea.
 
Case Study Competition:
Case Study Competition je natjecanje u organizaciji eSTUDENTA, u kojem poslodavci daju stvarne poslovne slučajeve, a studenti zatim osmišljavaju efikasna, inovativna i kreativna  rješenja. Poslovni slučajevi nisu ograničeni na samo dio fakulteta već je natjecanje otvoreno za sve studente. Timovi se sastoje od dva do četiri člana, a svakom je timu na raspolaganju mentor iz poduzeća čiji poslovni slučaj rješavaju.