Ekonomski fakultet i HGK potpisali Sporazum o suradnji

Prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta i  Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore potpisali su 16. veljače 2016. Sporazum o suradnji.
 
Prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta i  Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore potpisali su 16. veljače 2016. Sporazum o suradnji s ciljem jačeg povezivanja hrvatskog gospodarstva i akademske zajednice.
„U strateškom je interesu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu više surađivati s gospodarstvom i strukovnim udruženjima kakva je i Hrvatska gospodarska komora.  Sporazum između Hrvatske gospodarske komore i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pospješit će povezanost znanosti i struke te osigurati kvalitetnije studijske programe i nastavne procese, rekao je dekan Žager, čestitavši HGK-u 164. rođendan.
Predsjednik Burilović  tom je prigodom predstavio i projekt Dualnog obrazovanja pomoću kojega će se u budućnosti, kako kaže, efikasnije usklađivati obrazovni sustav s potrebama tržišta rada. 
https://www.hgk.hr/sektor-centar/sluzba-osj-i-izdavastvo/dualnim-obrazovanjem-do-manje-nezaposlenosti-mladih