Upis kolegija ljetnog semestra

 Upis obaveznih i izbornih predmeta ljetnog semestra studenti obavljaju putem Studomata, koji će u tu svrhu biti otvoren od 22. veljače 2016. od 00:01 do 04. ožujka 2016. do 23:59 sati. Dodatne informacije dostupne su klikom na naslov vijesti!
OBAVIJEST O UPISU PREDMETA IZ LJETNOG SEMESTRA

Upis obaveznih i izbornih predmeta ljetnog semestra studenti obavljaju putem Studomata, koji će u tu svrhu biti otvoren od 22. veljače 2016. od 00:01 do 04. ožujka 2016. do 23:59 sati.

U istom razdoblju, nakon što student obavi upis putem Studomata, indeks popunjava istovjetno podacima u Studomatu, te s indeksom dolazi u  Referadu za preddiplomski i diplomski studij u radno vrijeme Referade (radno vrijeme) radi ovjere upisa ljetnog semestra.

Ukupno opterećenje studenta u ljetnom semestru treba biti 30 ECTS bodova (uključujući sve nepoložene predmete već odslušanih ljetnih semestara).

Studenti koji prilikom odabira izbornih predmeta imaju poteškoća s upisom putem Studomata, mogu se javiti u Referadu za preddiplomski i diplomski studij.

Studenti diplomskog studija prilikom odabira izbornih kolegija moraju voditi računa o obvezi da u akademskoj godini imaju upisana 2 specijalistička izborna kolegija sa svog smjera.
Napomena: Studenti koji su izborne predmete upisali putem Burze izbornih predmeta, upis ljetnog semestra ne obavljaju budući je njihov upis već obavljen.

PAŽNJA: Studenti koji upis ljetnog semestra ne obave putem Studomata, istovjetno ne popune indeks, te isti ne ovjere u Referadi za preddiplomski i diplomski studij u predviđenim rokovima, upis neće moći realizirati do iduće akademske godine.
 
STUDENTSKA REFERADA