Ekonomski fakultet - Zagreb
Vipnet pokrenuo natječaj za drugu generaciju Vip alumni programa

Vipnet pokrenuo natječaj za drugu generaciju Vip alumni programa

 Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, Vipnet je u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja „Čini pravu stvar“ pokrenuo natječaj za drugu generaciju. Ove godine će 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo kroz proširen jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u Vipnetu.
 
U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Alumniji će biti raspoređeni u odjele u sektoru tržišta, tehničkom, financijskom i generalnom sektoru gdje će imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata. Tijekom cijele godine Vip alumni programa razvoj kandidata pratit će Vipnetov odjel za upravljanje ljudskim potencijalima, mentor dodijeljen svakom alumniju kao i nadređeni koji će usmjeravati njihov napredak te će imati potporu članova prve generacije programa Vip alumni, od kojih će moći zatražiti savjete.
 
Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njenim aktivnostima. Alumni će u svakom trenu moći zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, svi polaznici će dobiti i certifikat za uspješno završen Vip alumni program.  
 
Zainteresirani kandidati koji su diplomirali u 2015. godini i nemaju radnog iskustva mogu se detaljnije informirati o uvjetima natječaja, pročitati iskustva prve generacije Vip alumni programa i prijaviti se do 16. veljače 2016. godine na Vipnetovim stranicama: https://www.vipnet.hr/vip-alumni
 
Nakon selekcijskog procesa, 24 najuspješnijih kandidata dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu te će svoj prvi radni dan u Vipnetu imati u travnju.
 
Prijavi se na Vip alumni: https://www.vipnet.hr/vip-alumni