„Project Management Awards 2015“

 U Smaragdnoj dvorani prestižnog The Esplanade Zagreb Hotel održana je 22.12.2015. godine prva dodjela nagrada za najbolji projekt i najboljeg mladog voditelja projekta „Project Management Awards 2015“ u organizaciji Young Crew Croatia pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

„Project Management Awards“ je jedinstveno priznanje u Republici Hrvatskoj i prvi korak u profesionalnom uspjehu mladih u području upravljanja projektima, a osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u nacionalnom konkurentskom okruženju te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na internacionalnom natjecanju „IPMA Project Management Awards“ kao hrvatskog predstavnika.

Evaluacijski odbor kao neovisno tijelo sastavljeno od stručnjaka u području upravljanja projektima je prema evaluacijskim kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s IPMA Competence Baseline (ICB) procijenio sve zaprimljene prijave i donio odluku o finalistima i pobjednicima natječaja, a ovogodišnji evaluacijski odbor su činili:

1. prof. dr. sc. Mladen Radujković (Građevinski fakultet Zagreb, predsjednik Hrvatske udruge za upravljanje projektima)

2. prof. dr. sc. Marina Dabić (Ekonomski fakultet Zagreb, stručnjakinja za EU projekte)

3. Vedran Jelić (Adacta d.o.o.).

U obje kategorije – Najbolji projekt s mladim voditeljem i Najbolji mladi voditelj projekta – prvo mjesto su odnijeli studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Najboljim mladim voditeljem projekta je proglašen Andrej Hanzir za projekt „Manager20 – Youth reshaping the future“, a najboljim projektom Ekonomska klinika (voditelj: Andrej Hanzir, članovi tima: Katarina Guja, David Habek, Josip Golub, Emanuel Glasnović i Marin Grubić).

Više informacija o događanju i galeriju slika možete pronaći na https://youngcrew.hr/dodijeljene-nagrade-za-najbolje-mlade-voditelje-projekata/.