Koktel party Katedre za marketing

 Program obilježavanja 95. godišnjice Ekonomskog fakulteta Zagreb završio je 17. prosinca 2015. godine koktel partyjem Katedre za marketing u posebno za tu prigodu uređenim prostorijama KEFE. U opuštenoj atmosferi okupilo se više od 170 bivših i sadašnjih studenata diplomskog studija Marketing, članova Katedre za marketing i ostalih zaposlenika fakulteta.
Generacije studenata diplomskog studija Marketing imale su priliku za ponovno druženje, umrežavanje i prisjećanje na nezaboravne studentske dane. Kao uspomenu na ponovni susret s fakultetom organizirano je fotografiranje u posebno osmišljenom foto kutku. Svoje uspomene na studentske dane i poruke budućim studentima članovi marketinškog alumnija zabilježili su na dizajniranim plakatima. Koktel party je završio podjelom nagrada u sklopu nagradne igre za sudionike koji su svoje fotografije nastale tijekom partyja dijelili na društvenoj mreži Facebook. 
Za dobru glazbu pobrinuo se bivši student diplomskog studija Marketing Filip Vrhovnik (DJ Phillip Wright).
S obzirom na odlične reakcije brojnih sudionika, vjerujemo da će ovakva druženja postati tradicija Katedre za marketing s ciljem daljnjeg osnaživanja veza s članovima marketinškog alumnija.