Po miseca Kulture - program u organizaciji udruge eSTUDENT

 Počinje Po miseca Kulture, program u organizaciji udruge eSTUDENT čiji je cilj kroz raznovrsna edukativna i zanimljiva predavanja i radionice promovirati različite aspekte kulture. Program traje od 10. do 19. prosinca i obiluje raznolikim sadržajem među kojim će svatko moći pronaći nešto za sebe.
 
Za sve sudionike programa  pripremili smo nekoliko prigodnih predavanja zanimljivih i popularnih predavača od kojih izdvajamo Marka Šimunovića, neobičnog frizera, Sašu Lozara, poznatog pjevača i voditelja te Željku Jelavić, ravnateljicu Etnografskog muzeja koja će vas u prigodnom ambijentu provesti kroz različite kulture.

Za sve željne izazova, organizirali smo KultTUORno upoznavanje Zagreba uz božićne zadatke te nekoliko radionica - filmsku radionicu kojom se uz stare božićne  filmove prigodne za ovo blagdansko vrijeme vraćamo u povijest, te likovnu radionicu gdje će se uz decoupage tehniku antiknim predmetima vraćati stari sjaj. Vrhunac događaja je i završni kviz gdje sudionici u timovima mogu testirati svoje novostečeno (ali i staro) kulturno znanje. Za najbolje timove pripremili smo poklone i nagrade, a veliko finale programa proslavit ćemo  live svirkom uz jazz, blues i pop ritmovima.
 
Pozivamo sve zainteresirane da se zajedno s nama uključe u kulturno uzdizanje na potpuno nov i zanimljiv način. Sve informacije o programu ‘Po miseca kulture’ možete pronaći na stranicama udruge eSTUDENT (www.estudent.hr)