Održana tribina „Aktualnosti u računovodstvu i reviziji u Republici Hrvatskoj“

Održana tribina „Aktualnosti u računovodstvu i reviziji u Republici Hrvatskoj“
U sklopu obilježavanja 95. godišnjice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Katedre za računovodstvo 19. studenog 2015. godine održana je tribina na temu „Aktualnosti u računovodstvu i reviziji u Republici Hrvatskoj“.
Na početku tribine uzvanicima se obratio dekan prof. dr. sc. Lajoš Žager i pročelnik Katedre za računovodstvo prof. dr. sc. Boris Tušek. Uvodne teme na tribini izložili su nastavnici s Katedre za računovodstvo – prof. dr. sc. Danimir Gulin, doc. dr. sc. Sanja Sever Mališ i dr. sc. Ana Ježovita te predstavnici Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika – Ivica Milčić, univ. spec. oec. i Domagoj Bakran, mag. oec.
Među uzvanicima su se okupili nastavnici s Katedre za računovodstvo drugih Ekonomskih fakulteta u Republici Hrvatskoj, predstavnici strukovnih tijela i organizacija vezanih uz računovodstvenu i revizijsku profesiju, stručnjaci iz prakse, nastavnici računovodstvenih predmeta u srednjim ekonomskim školama, te sadašnji i bivši studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
 
Galerija slika >>