Održana CEO konferencija Zagreb

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija održana je 07.11.2015. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva, a okupila je više od 600 sudionika u kogresnoj dvorani.

Zagreb, 7. studenog 2015. – Izvrsni govornici, fascinantne životne priče, sjajna atmosfera i dupkom puna Kongresna dvorana obilježili su CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja je održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Konferencija je organizirana u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva, a okupila je više od 600 sudionika.
 
Cilj konferencije bio je potaknuti sudionike konferencije da unatoč brojnim preprekama s kojima se svakodnevno susreću ne posustaju u ostvarenju svojih životnih i poslovnih planova.  Kako se nositi s usponima i padovima, kako postići zacrtani cilj i otkriti nove mogućnosti sudionici su mogli  čuti kroz inspirativne, motivirajuće, ali i emotivne priče govornika: Vedrana Antoljaka  (Sense Consulting, glavni partner), Miljenka Vaića (Nestle, Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu), Ide Pandur (Entourage, CEO), Luke Abrusa (Five, CEO), Branke Slaveske (Heineken Hrvatska, predsjednica Uprave), Krešimira Dvorskog (Nextbike, direktor), Ivana Brezaka Brkana (Netokracija & Meme Media) i Fani Stipković (novinarka).
 
Na samom početku konferencije uz sjajnog voditelja konferencije Franu Ridjana, atmosferu je dodatno zagrijao prvi gost iznenađenja Mladen Bodalec, a posebno oduševljenje publike izmamio je zadnji govornik i gost iznenađenja Miroslav Škoro.

Jedna od reakcija naših sudionika:
"Htio bih pohvaliti današnju organizaciju konferencije,bilo je fenomenalno! Toliko pozitivnih ljudi na jednom mjestu koji te mogu motivirati za daljnji rad i od kojih možeš nešto naučiti,sve je bilo i iznad mojih očekivanja. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih konferencija. :)" - Matej Findri, Ekonomski fakultet U Zagrebu

Saznajte više u službenom priopćenju>>>

Galerija slika >>