Održan uvodni sat za brucoše

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak, 5. listopada 2015., održan je prvi zajednički nastavni sat za sve studente I. godine sveučilišnih studija.
Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak, 5. listopada 2015., održan je prvi zajednički nastavni sat za sve studente I. godine sveučilišnih studija.

Dobrodošlicu i pozdravni govor studentima je uputio prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan fakulteta. Nazočili su i  prof. dr. sc. Nataša Erjavec, prodekanica za znanost, poslijediplomske studije i doktorate, izv. prof. dr. sc. Anita Pavković, prodekanica za poslovanje i administraciju, izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić,  prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom te prof. dr. sc. Jurica Pavičić, prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije.

Riječi podrške novim studentima uputio je i Ivan Sesar, predsjednik Studentskog zbora, dok je Nataša Dobrenić, voditeljica Ureda za odnose s javnošću Sveučilišnog računskog centra – SRCA predstavila rad centra kao i mogućnosti i usluge koje su studentima na raspolaganju.

Prvi zajednički  sat za brucoše uveličan je prigodnim programom u izvedbi pjevačkog zbora Ekonomskog fakulteta - Sonus oeconomicus.

Povodom početka nastave uvodni sat održan je i za studente Bachelor Degree in Business (BDiB) studija. Studentima su se obratili prodekan za nastavu, studente i upravljanje kvalitetom izv. prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije prof. dr. sc. Jurica Pavičić i voditelj studija prof.dr.sc. Mario Spremić.

Isti dan na Znanstveno – učilišnom kampusu Borongaj održan je i prvi zajednički nastavni sat za studente I. godine stručnog studija. Pozdravni govor i dobrodošlicu studentima uputio je prof. dr. sc. Boris Sisek, voditelj stručnog studija.