eSTUDENT otvara vrata za sve zainteresirane studente Sveučilišta u Zagrebu

Početkom svake akademske godine, studentska udruga eSTUDENT održava pristupni proces tijekom kojeg prima nove članove.
 
Neke od vrijednosti koje krase eSTUDENTa su: povezivanje, proaktivnost, vizija, pozitivnost, timski rad, empatija, kontinuirano učenje i prijateljstvo. Ako vidiš sebe u tome, eSTUDENT je pravo mjesto za tebe.
 
Svi studenti Sveučilišta u Zagrebu su dobrodošli na pristupni proces, a više o Udruzi možete izravno saznati na događanju pripremljenom baš za tu prigodu - Dani otvorenih vrata (FB event) koji će se održati u utorak 2. lipnja (14-19h) i srijedu 3. lipnja (17-21h) u prostorijama Francuskog paviljona (Studentski centar).
 
O našoj Udruzi i njenim projektima možete više saznati na službenoj stranici. Ukratko, članstvom u Udruzi i radom na nekom od projekata steći ćete korisna znanja iz poslovnog svijeta i prije zaposlenja, a što je najbolje ako zeznete ne ostajete bez posla niti vam itko “sjeda” na plaću :) a “udugo” vam mogu ispričati sami eSTUDENTi na događanju u SC-u.
 
Svi zainteresirani studenti, koji stignu, ili ipak ne, do nas u utorak ili srijedu mogu se upisati ovdje kako bi na vrijeme bili obaviješteni o trenutku kada počinjemo primati nove članove.