Studentska konferencija «Manager20-Youth reshaping the future»

Studentska konferencija  «Manager20-Youth reshaping the future»

Od 22. do 24. travnja 2015. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održana je jedna od najvećih studentskih konferencija u regiji – „Manager 20 – Youth reshaping the future“.
Konferenciju su povodom proslave 20 godina izlaženja studentskog časopisa Manager organizirale studentske udruge HSA, Finacijski klub i AIESEC. Dobrodošlicu studentima i predavačima poželjeli su prof. dr. sc. Jurica Pavičić, prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije te Andrej Hanzir, idejni začetnik projekta.

Važnost konferencije, koja se sastojala od tri tematska dana,  uočili su i brojni domaći i inozemni predavači kao što su prof. dr. sc. Velimir Srića (Hrvatska), direktor IBM-a Hrvatska Damir Zec (Hrvatska), doc. dr. sc. Vatroslav Škare (Hrvatska), prodekan Warsaw School of Economics Piotr Maszczyk (Poljska), profesor Stefan Perkmann Berger (Austrija), voditelj studentskog poduzetničkog inkubatora na Copenhagen School of Entrepreneurship Martin B. Justesen (Danska), Barnabas Malnay (Mađarska), profesor Maximo Barahona (Francuska/Čile) i mnogi drugi.
Uz predavanja, tijekom konferencije organiziran je i „speed dating“ s predavačima i poduzećima, ali i dodatni zabavni sadržaji koji su studentima omogućili upoznavanje Zagreba, njegovih znamenitosti, noćnog života i hrvatske kulture. Bogat sadržaj konferencije oduševio je više od 300 studenata iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Etiopije, Nizozemske, Poljske, Španjolske, Švedske, Bangladeša, Ujedinjenog Kraljevstva, Afganistana, Kine, Hong Konga, Indije, Rusije, Švicarske, Portugala  i susjednih zemalja.         
 
Galerija slika >>