App Start Contest (eSTUDENT)

 Prijave za ovogodišnji App Start Contest u tijeku

App Start Contest, eSTUDENTovo edukativno natjecanje u kojem studentski timovi pod mentorstvom nekih od vodećih IT tvrtki izrađuju programska rješenja za mobilne platforme, i ove godine otvara svoja vrata svim zainteresiranima. Prijave za natjecanje traju do 31. siječnja.


Na uvodnom predavanju, koje će se održati 16. 1. u 16 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u dvorani D1, bit će predstavljeni ovogodišnji partneri projekta Adacta, Infobip, Nanobit, Troido, Five, Microblink, minus5, Koios te Vibby. Predstavit će se i način prijave, tijek natjecanja te svi uvjeti i kriteriji.


Natjecanje počinje nakon formiranja timova. Svaki tim izrađuje aplikaciju prema vlastitoj ideji i time pokazuje svoju kreativnost i znanje, a članovi stručnog žirija i organizacijskog tima ih bodre i savjetuju tijekom razvoja projekta. U svibnju se predaje završno rješenje te objavljuju polufinalisti i finalisti. Natjecanje službeno završava početkom lipnja nakon svečane dodjele nagrada.


ASC nudi edukativna predavanja s područja programiranja, dizajna i marketinga, priliku za polaganje vještine “Natjecanje u izradi aplikacija za pokretne uređaje” koja nosi 4 ECTS-a na FER-u te komunikaciju s potencijalnim budućim poslodavcima, hrvatskim IT tvrtkama. Uz to, ASC je za najbolje od prijavljenih projekata pripremio bogat nagradni fond pa tako nagrade za prva tri mjesta iznose 20 000 kn, 13 000 kn i 7 000 kn. Također se dodjeljuju i nagrade za najbolji dizajn u iznosu od 3 000 kn te najbolju prezentaciju u iznosu od 1 000 kn.


Za više informacija posjetite: https://estudent.hr/app-start-contest/asc-vijesti ili https://www.facebook.com/AppStartContest?fref=ts.