Vizionar (eSTUDENT)

 Vizionar, eSTUDENTov natječaj za dizajn namijenjen studentskoj populaciji u svrhu stjecanja praktičnih znanja, već treću godinu zaredom uključuje niz predavanja i radionica sa zajedničkim naglaskom na temu dizajna kao businessa u Hrvatskoj, počevši s uvodnim predavanjem 14. siječnja, u 17 sati na Grafičkom fakultetu.

Svrha projekta je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i ekonomsko razmišljanje, omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent i stečene vještine te ih povezati s potencijalnim poslodavcima. Studenti će na uvodnom predavanju dobiti dva projektna zadatka od naručitelja, a oni su ove godine Arena Centar i Ožujsko, čiji predstavnici, zajedno s partnerima, marketinškim agencijama, odabiru najbolja rješenja naručenih zadataka. Prijave traju do 31. siječnja.


Dobitnike će, početkom ožujka, odabrati naručitelji uz savjete stručnog žirija u sastavu stručnjaka iz akademske i gospodarske zajednice, a sudionici natječaja u timu od maksimalno dvije osobe osmišljavaju rješenja, za što će biti nagrađeni novčano te praksom u renomiranim hrvatskim agencijama.


Za više informacija posjetite: https://www.facebook.com/eSTUDENT.Vizionar.