HAMAG-BICRO konferencija 'Pristup financiranju i transfer znanja' - 15.-16.12.2014.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva vas na konferenciju ‘Pristup financiranju i transfer znanja’ koja će se održati 15. i 16. prosinca 2014. godine u Zagrebu, u hotelu DoubleTree by Hilton. Konferencija se organizira povodom obilježavanja 20 godina postojanja HAMAG-BICRO-a s ciljem predstavljanja uspješnih projekata Agencije i povezivanja malih i srednjih poduzetnika s potencijalnim investitorima.
 
Ususret konferenciji HAMAG-BICRO organizira SEETech Hackathon, natjecanje programera u izradi mobilne ili web aplikacije koja će odgovoriti na društveno koristan izazov za osiguranike Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).
Prvi dan konferencije zamišljen je kao 'dan otvorenih vrata' HAMAG-BICRO-a na kojem će zainteresirani poduzetnici imati priliku, u neposrednom razgovoru s voditeljima programa,  informirati se o aktivnostima Agencije, načinom prijave u inovacijske i jamstvene programe, oblicima financijskih instrumenata koje Agencija nudi te dobiti sve potrebne informacije o aktualnim EU projektima i internacionalizaciji poslovanja. Pristup financiranju i iskustva s fondovima rizičnog kapitala bit će glavna tema o kojoj će se raspravljati prvi dan na okruglom stolu. U panel diskusiji sudjelovat će Jure Mikuž (RSG Kapital), Daniel Ackermann (Degordian), Bojan Pečnik (Hypersfera) i Marko Linke (Repsly). Također, 20 uspješnih korisnika HAMAG-BICRO programa predstavit će svoje projekte nazočnima, ukazati na prilike i probleme s kojima se susreću te pozvati investitore da ulože u njihove projekte.
 
Transfer znanja je tema drugog dana konferencije na kojem će se predstaviti rezultati projekata EVLIA i SEETechnology koji su financirani u sklopu Transnacionalnog programa suradnje za jugoistočnu Europu te program SME Instrument koji Europska Unija  provodi u sklopu programa Obzor 2020.
 
Program konferencije možete preuzeti ovdje, dok je više informacija o konferenciji dostupno na službenoj stranici HAMAG-BICRO-a: www.hamagbicro.hr
 
Redoslijed predstavljanja HAMAG-BICRO uspješnih projekata
 
Prijave 15. prosinca
Prijave 16. prosinca
SEETech hackathon