Menadžerske zvijezde na drugom marketinškom Alumni Afterworku

Drugi Alumni Afterwork održan 26.11.2014. u organizaciji PDS-a Marketinški menadžment ugostio je, licem u lice, dva vrhunska menadžera iz hrvatske poslovne prakse, gosp. Željka Kukurina, predsjednika Uprave Istraturist d.d. i gosp. Tomislava Popovića, predsjednika Uprave Maistra.
 
Tijekom panela gosp. Kukurin i gosp. Popović odgovarali su na pitanja tajnika studija doc. dr. sc. Vatroslava Škare o svojim poslovnim iskustvima i potezima, razvoju karijera te novim trendovima s naglaskom na područje marketinga u turizmu. Izazvali su veliko zanimanje i zadovoljstvo publike, odgovarajući na specifična pitanja o suradnji turističkih poduzeća i destinacija, upravljanju markama, turističkim tržištima te važnosti edukacije. Osim tijekom panela, interakcija s gostima nastavila se i tijekom pauze za kavu i networking.
 
U nastavku programa organizirana je radionica za sadašnje polaznike PDS-a Marketinški menadžment, tijekom koje je bivša polaznica studija i najmlađa članica Katedre za marketing Tanja Komarac, univ. spec. oec., podijelila svoja osobna iskustva i korisne savjete o pisanju specijalističkog poslijediplomskog rada.
 
Alumni Afterwork PDS-a Marketinški menadžment nastavlja biti mjesto okupljanja marketinških stručnjaka, koji traže inspiraciju za izvrsnost u svom poslovanju te kontinuiranu edukaciju. Zbog velikog zanimanja publike, za 2015. godinu planirani su novi susreti.