Natječaj za Dekanovu nagradu

Temeljem članka 18. Statuta Ekonomskog fakulteta – Zagreb i članka 45. Pravilnika o studiranju na preddiplomskom i diplomskom studiju Ekonomskog fakulteta – Zagreb, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Lajoš Žager raspisuje
 
 
N A T J E Č A J
za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2013./2014. godinu
 
 
 
Dekanovom nagradom nagrađuju se studenti preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija za dostignuća iz prethodne akademske godine studija te se nagrađuje:
 
·         5 seminarskih radova,
·         5 završnih radova,
·         5 diplomskih radova.
 
U okviru prijave rada za nagradu, mentor će priložiti preporuku odnosno obrazloženje po čemu predloženi rad udovoljava kriterijima izvrsnosti.
 
Dekan, na prijedlog Studentskog zbora, može dodijeliti i jednu ili više posebnih Nagrada studentu ili skupini studenata za izniman uspjeh u javnome nastupu ili djelovanju (sportske skupine, studentske udruge i sl.).
 
Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji ispunjavaju sve navedene uvjete i ukoliko su upisivali studij po principu „godina za godinu“, odnosno bez ponavljanja godine, osim mirovanja.
 
Istom studentu nagrada se u pravilu može dodijeliti samo jedanput.
 
Prijave za natječaj primaju se od 20. listopada do 03. studenoga 2014. godine u uredu broj 5 (Referada za preddiplomski i diplomski studij) u vremenu od 12,00 do 14,00 sati.
 
 
NAGRADE ĆE BITI DODIJELJENE NA SVEČANOJ PROSLAVI DANA FAKULTETA, KOJA ĆE SE ODRŽATI 01. PROSINCA 2014. GODINE.