Na Ekonomskom fakultetu održano Savjetovanje o Zakonu o radu

U organizaciji  Ministarstva rada i mirovinskog sustava  na Ekonomskom fakultetu – Zagreb 3. listopada 2014. održano je Savjetovanje o novom Zakonu o radu.
 Na Ekonomskom fakultetu održano Savjetovanje o Zakonu o radu
 
U organizaciji  Ministarstva rada i mirovinskog sustava  na Ekonomskom fakultetu – Zagreb 3. listopada 2014. održano je Savjetovanje o novom Zakonu o radu. Savjetovanje je bilo organizirano slijedom iskazanog interesa Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i socijalnih partnera (Hrvatske udruge poslodavaca te sindikata).
Tom prilikom prof. dr. sc. Miranda Mrsića, dr. med., ministra rada i mirovinskog sustava i ostale predstavnike ministarstva ugostili su prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta te izv. prof. dr. sc. Anita Pavković, prodekanica za poslovanje i administraciju i prof.dr.sc. Jurica Pavičić, prodekan za međunarodnu suradnju i akreditacije.
Sudionicima savjetovanja uvodno se obratio ministar Mirando Mrsić, dok su prezentaciju novog Zakona o radu održale predstavnice Ministarstva rada i mirovinskog sustava - Marina Kasunić Peris, pomoćnica ministra,  Inga Žic, načelnica Uprave za rad i zaštitu na radu  i Irena Cvitanović, viša savjetnica-specijalistica u Upravi za rad i zaštitu na radu.