METRO radno iskustvo za završene studente

Projekt Ready2Lead - prilika za stjecanje međunarodnog iskustva
METRO traži kandidata kojem će osigurati međunarodno radno iskustvo
 
Mladi koji žele steći međunarodno iskustvo u jednom od najvećih svjetskih veleprodajnih lanaca, METRO Cash & Carryu, imaju priliku sudjelovati u projektu Ready2Lead za koji prijave počinju u utorak, 3. lipnja 2014.
Za sudjelovanje u projektu prijaviti se mogu svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na nekom od fakulteta ekonomskog ili turističkog usmjerenja. Prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima te izvrsno poznaju i koriste engleski i još jedan strani jezik.
Odabrani kandidat iz Hrvatske pridružit će se kandidatima iz 31 METRO zemlje koji će sudjelovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO Grupe. Edukacija i stjecanje praktičnog iskustva odvijat će se u Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući i Düsseldorf u kojem se nalazi centrala tvrtke METRO Cash & Carry.
Zainteresirani kandidati do 15. lipnja 2014. godine životopise i motivacijsko pismo na engleskom jeziku trebaju poslati na METRO Cash & Carry d.o.o., Department Human Resources, Jankomir 31, 10 090 Zagreb ili na mail adresu MCCHRREcruitment@metro-cc.hr.
Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, uslijedit će intervjui s predstavnicima Odjela ljudskih resursa METRO-a u Hrvatskoj. Cjelokupni selekcijski proces trajat će do sredine srpnja, pri čemu ugovor i edukacija odabranog kandidata iz Hrvatske započinje u rujnu 2014. godine.