Ekonomski fakultet - Zagreb
Stipendije Kineske Vlade

Stipendije Kineske Vlade

 Kandidati trebaju za prijavu stipendije pripremiti slijedeće materijale po 2 primjerka:
    
           1. Isprintani  ispunjeni online obrazac Zahtjeva za stipendiju Kineske vlade koji je dostupan na web stranici http:/laihua.csc.edu.cn   (original i 1 preslika)
 
           2. Preslike dokumentacije o dosadašnjem školovanju; svjedodžba o završenom školovanju, indeks, diploma... (2 ovjerena prijevoda na engleski ili kineski jezik )
 
           3. Ovjereni prijevod akademskih transkripata na engleski ili kineski jezik
 
           4. Plan studija ili istraživanja na engleskom jeziku
 
           5. 2 pisma preporuke škole ili sveučilišne ustanove na engleskom jeziku (original i 1 ovjerena preslika)
 
           6. Maloljetni kandidati trebaju predočiti dokumentaciju o legalnim skrbnicima u NR Kini
 
           7. Ispunjeni obrazac Liječnička potvrda o zdravstvenom stanju koji je dostupan na https://www..csc.edu.cn/  i detaljna krvna analiza (2 ovjerene preslike, a original ostaviti kod sebe i predati po dolasku u sveučilište u Narodnoj Republici Kini)
 
           8. Predupisno pismo od strane sveučilišta ili fakulteta u Kini, za koje se kandidati sami prijavljuju  poželjnim sveučilištima ili fakultetima, ako ga uspiju dobiti prije prijavu
 
           9. Certifikat HSK-a (Ispit o standardu kineskog jezika), ako kandidati imaju
 
Na internetu, web-stranica Kineskog vijeća za fundaciju stipendija  (www.csc.edu.cn/laihua) sadrži detaljnije informacije. Svi potrebni materijali za prijavu dostupni su na web stranici https://en.csc.edu.cn/laihua/
 
Prijava online treba biti završena do 30. travnja 2014., a sve potrebnu dokumentaciju moraju dostaviti Veleposlanstvu do 18. travnja 2014.