OBAVIJEST O UPISU PREDMETA IZ LJETNOG SEMESTRA

Sve važne informacije vezane uz upis predmeta iz ljetnog semestra saznajte klikom na naslov ove vijesti.

Upis obaveznih i izbornih predmeta ljetnog semestra studenti obavljaju putem Studomata, koji će u tu svrhu biti otvoren od 10. veljače 2014. od 00:01 do 21. veljače 2014. do 23:59 sati.

U istom razdoblju, nakon što student obavi upis putem studomata, indeks popunjava istovjetno podacima u studomatu te s indeksom dolazi u Referadu za preddiplomski i diplomski studij u vremenu od 10:00 – do 14:00 sati, radi ovjere upisa ljetnog semestra.

Izvanredni studenti mogu realizirati ovjeru upisa ljetnog semestra i u utorak, 11. i 18. veljače 2014., vremenu od 16:00 do 18:00 sati.

Ukupno opterećenje studenta u ljetnom semestru treba biti 30 ECTS bodova (uključujući sve ne-položene predmete već odslušanih ljetnih semestara).

Studenti koji prilikom odabira izbornih predmeta imaju poteškoća s upisom putem studomata, mogu se javiti u Referadu za preddiplomski i diplomski studij.

Studenti diplomskog studija prilikom odabira izbornih kolegija moraju voditi računa o obvezi da u akademskoj godini imaju upisana 2 specijalistička izborna kolegija sa svog smjera.

Studenti koji su izborne predmete upisali putem Burze izbornih predmeta, upis ljetnog semestra ne obavljaju budući je njihov upis obavljen.

Centar Koprivnica

Upis ljetnog semestra studenata 3. i 4. godine centra Koprivnica obaviti će se u Referadi za preddiplomski i diplomski studij u Zagrebu 24. veljače 2014. godine u 10:00 sati. Studenti trebaju doći s popunjenim indeksom.

Napomena: Studenti centra Koprivnica ne biraju izborne predmete putem Studomata. Njihovi izborni predmeti su određeni Odlukom>>.

Studenti koji upis ljetnog semestra ne obave putem Studomata, istovjetno ne popune indeks te isti ne ovjere u Referadi za preddiplomski i diplomski studij u predviđenim rokovima, upis neće moći realizirati do iduće akademske godine.


STUDENTSKA REFERADA