Natječaj za Dekanovu nagradu 2012/13

Temeljem članka 18. Statuta Ekonomskog fakulteta – Zagreb i članka 45. Pravilnika o studiranju na preddiplomskom i diplomskom studiju Ekonomskog fakulteta – Zagreb, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Tonći Lazibat raspisuje


N A T J E Č A J
za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2012./2013. godinu



Dekanovom nagradom nagrađuju se studenti preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija za dostignuća iz prethodne akademske godine studija te se nagrađuje:

• 5 seminarskih radova,
• 5 završnih radova,
• 5 diplomskih radova.

U okviru prijave rada za nagradu, mentor će priložiti preporuku odnosno obrazloženje po čemu predloženi rad udovoljava kriterijima izvrsnosti.

Dekan, na prijedlog Studentskog zbora, može dodijeliti i jednu ili više posebnih Nagrada studentu ili skupini studenata za izniman uspjeh u javnome nastupu ili djelovanju (športske skupine, studentske udruge i sl.).

Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji ispunjavaju sve navedene uvjete i ukoliko su upisivali studij po principu „godina za godinu“, odnosno bez ponavljanja godine, osim mirovanja.

Istom studentu nagrada se u pravilu može dodijeliti samo jedanput.

Prijave za natječaj primaju se od 28.listopada do 08.studenog 2013. godine u uredu broj 5. (Referada za preddiplomski i diplomski studij) u vremenu od 12,00 do 14,00 sati.


NAGRADE ĆE BITI DODIJELJENE NA SVEČANOJ PROSAVI DANA FAKULTETA, KOJA ĆE SE ODRŽATI 02. PROSINCA 2013. GODINE.

DEKAN FAKULTETA

Prof. dr. sc. Tonći Lazibat, v.r.
Dostaviti:
1. Dekanatu Fakulteta
2. Referadi za preddiplomski i diplomski studij
3. Tajništvu Fakulteta
4. Internetskoj stranici Fakulteta
5. Oglasnoj ploči Fakulteta
6. Pisarnici Fakulteta