Predstavljena knjiga „Upravljanje razvojem turizma i poduzetništva“

Na Ekonomskom fakultetu 19. lipnja održana je promocija sveučilišnog udžbenika „Upravljanje razvojem turizma i poduzetništva“ autora prof. dr. sc. Mate Bartolucija.

U ime domaćina okupljenima se obratio prof. dr. sc. Jurica Pavičić, prodekan za znanstveno-istraživački rad i administraciju, dok su o knjizi govorili dr. sc. Ante Žužul, predsjednik Uprave Školske knjige, recenzenti prof. dr. sc. Boris Vukonić i prof. dr. sc. Milena Peršić te autor udžbenika prof. dr. sc. Mato Bartoluci.

Udžbenik je podijeljen u dva dijela: prvi dio govori o turističkoj politici i razvoju turizma u Hrvatskoj, dok se u drugom obrađuje uloga poduzetništva u razvoju turizma u Hrvatskoj.

Po sadržaju i načinu pisanja udžbenik je namijenjen studentima smjera Turizam, ali i ostalim studentima Ekonomskog fakulteta kao i studentima svih ostalih fakulteta i visokih škola na kojima se izučava problematika razvoja turizma. Osim toga, udžbenik bi mogao biti od pomoći i stručnjacima u turističkoj praksi u planiranju razvoja turizma i poduzetništva. Knjiga je dostupna u skriptarnici i knjižnici Ekonomskog fakulteta.

FOTOGALERIJA>>>