Burza izbornih kolegija

Sve važne obavijesti o održavanju burze izbornih kolegija mogu se dobiti klikom na naslov ove vijesti.
Objavljeni su su konačni rezultati rangiranja.



Žalbe na rezultate rangiranja studenata u 2. krugu Burze izbornih kolegija te eventualno potrebne dodatne odabire, sukladno broju preostalih slobodnih mjesta unutar kvote, studenti mogu predati u UTORAK, 28.05.2013., odnosno SRIJEDU, 29.05.2013. na info pultu od 10:00 do 15:00 sati. 
 


Rezultati 1. kruga Burze>>>
Eventualne žalbe na rezultate rangiranja studenata u 1. krugu Burze izbornih kolegija, studenti mogu predati u UTORAK, 14.05.2013. na info pultu od 10:00 do 15:00 sati.

OBAVIJEST
o načinu izbora i upisa izbornih kolegija za ak. god. 2013./2014.
za studente s ukupnim prosjekom studiranja 3,000 ili većim
 
 Početak procesa predizbora izbornih kolegija je na dan  06.05.2013.


1. KRUG BURZE
Studenti koji u ak. god. 2013./2014. upisuju 3. ili 4. godinu studija i do sada nisu ponavljali niti jednu godinu, a imaju prosjek ocjena* 4,000 ili veći izborne kolegije biraju na sljedeći način:
·         Na obrascu za izbor kolegija studenti ispunjavanju svoje podatke te izborne kolegije koje žele upisati (vodeći računa o satnici i preduvjetima za upis pojedinog kolegija)
·         Ispunjeni obrazac se predaje na Info-pultu u razdoblju od 06. do zaključno 10. svibnja, (09:00 – 15:00 sati)
·         Rang lista studenata s ostvarenim pravom upisa bit će objavljena 15. svibnja na web stranici Fakulteta. Studenti koji ne ostvare pravo na upis željenih izbornih kolegija, odnosno dovoljnog broja ECTS bodova, bit će pozvani naknadno, na dodatni izbor (točno vrijeme i mjesto bit će objavljeni uz rang listu).
*Studenti su rangirani prema prosjeku ocjena koji je izračunat temeljem ocjena položenih ispita i napisanih seminarskih radova (do zaključno 30.04.2013.) Kod studenata s istim prosjekom ocjena, prednost imaju oni studenti s većim brojem ostvarenih ECTS bodova u prošloj i ovoj akademskoj godini.  
2. KRUG BURZE
Studenti koji u ak. god. 2013./2014. upisuju 3. ili 4. godinu studija i do sada nisu ponavljali niti jednu godinu, a imaju prosjek ocjena* od 3,000 do 3,999 izborne kolegije biraju na sljedeći način:
·         Na obrascu za izbor kolegija studenti ispunjavanju svoje podatke te izborne kolegije koje žele upisati (vodeći računa o satnici i preduvjetima upisa za pojedini kolegij)
·         Ispunjeni obrazac se predaje na Info-pultu u razdoblju od 20. do zaključno 24. svibnja, (09:00 – 15:00 sati)
·         Rang lista studenata s ostvarenim pravom upisa bit će objavljena 28. svibnja na web stranici Fakulteta. Studenti koji ne ostvare pravo na upis dovoljnog broja ECTS bodova, bit će pozvani naknadno, na dodatni izbor (točno vrijeme i mjesto bit će objavljeni uz rang listu).
*Studenti su rangirani prema prosjeku ocjena koji je izračunat temeljem ocjena položenih ispita i napisanih seminarskih radova (do zaključno 30.04.2013.) Kod studenata s istim prosjekom ocjena, prednost imaju oni studenti s većim brojem ostvarenih ECTS bodova u prošloj i ovoj akademskoj godini.  
VAŽNI LINKOVI:
Rang lista studenata
Košarica izbornih kolegija
Obrazac za izbor kolegija
Satnica (burza) zimski semestar
Satnica (burza) ljetni semestar
Preduvjeti za izbor kolegija
 
VAŽNO!
 
Svi studenti koji će u postupku predizbora ostvariti pravo upisa željenih izbornih kolegija, upis treće, odnosno četvrte godine studija izvršit će isključivo kod referenta u Studentskoj referadi (prema rasporedu koji će se naknadno objaviti Studentska referada).
SVI OSTALI studenti izborne kolegije biraju prilikom upisa više godine prema broju slobodnih mjesta unutar postavljenih kvota. Upisi u više godine studija provodit će se putem studomata kroz ISVU sustav, a točan raspored i termine upisa za pojedine grupe studenata objavit će Studentska referada na web stranici Fakulteta.