EFZG se priključio A.T. Kearney Management Consulting Clubu

Ekonomski fakultet Zagreb priključio se A.T. Kearney Management Consulting Clubu       

Zagreb, 28. veljače 2013. – A.T. Kearney, globalna menadžment konzultanting tvrtka, potpisala je ugovor o suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, kojim se Ekonomski fakultet priključuje A.T. Kearney Management Consulting Clubu (MCC) te definira okvir suradnje za dobrobit svojih studenata, nastavnika, zaposlenika i šire društvene zajednice.
A.T. Kearney MCC klub okuplja sveučilišta, fakultete, visoka učilišta i visoke škole, s ciljem promicanja menadžerskog savjetovanja među akademskom zajednicom, a posebno studentima.
“Polazeći od međusobnog uvažavanja i priznavanja te prepoznatih zajedničkih interesa, odlučili smo formalizirati prošlogodišnju uspješnu suradnju. Naime, od 25 najboljih studenta sa 6 zagrebačkih fakulteta, koji su prošle godine izabrani u A.T. Kearney Management Consulting Club, najviše ih se kvalificiralo upravo s Ekonomskog fakulteta”, rekao je Tonći Lazibat, dekan fakulteta.
“Studenti su imali jedinstvenu priliku raditi na zadacima s našim konzultantima te prisustvovati predavanjima i radionicama koje ih pripremaju za buduću karijeru menadžment konzultanata. Na taj način i suradnju sa studentima odnosno akademskom zajednicom temeljimo na tri stupa marke A.T. Kearney, a to su autentičnost, suradnja i usmjerenost na budućnost”, komentirao je na potpisivanju ugovora o suradnji Branko Žibret, partner i voditelj A.T. Kearneyevog ureda za jugoistočnu Europu.
Prošle godine između najboljih studenata kandidata iz MCC kluba izabrana je praktikantica koja je dobila priliku s A.T. Kearneyevim timom realizirati jedan poslovni projekt i tako dobiti neprocjenjivo iskustvo.
Da je sudjelovanje u MCC klubu iznimno pozitivno iskustvo za studente kroz koje svoje akademsko obrazovanje mogu nadopuniti vrijednim praktičnim iskustvima i znanjima što im je vrijedna referenca za buduće traženje posla, pokazuje činjenica da su mnogi kandidati koji su prošle godine prošli MCC klub danas zaposleni u uspješnim poduzećima.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente na prijavu na ovogodišnji natječaj za nove članove MCC kluba koje traju do 5. ožujka. Detaljne informacije studenti mogu pronaći na Facebook stranicama A.T. Kearney SEE.